Care Allomsorg, det personliga omsorgsföretaget

Care Allomsorg arbetar främst med funktionshindrade barn och ungdomar men även äldre. Vi arbetar med avlösning, ledsagning och personlig assistans i Stockholms stad, Järfälla kommun och Nacka kommun. Boendestöd är också ett område vi jobbar mycket med. Vi är valbara i stora delar av Stockholm. Vi arbetar även med en liten hemtjänst på Södermalm.
God kvalitet är högsta prioritet för oss!

 

Söker du extrajobb?

Gillar du att jobba med barn och ungdomar?

Ledsagning och Avlösning för barn och ungdomar

Vi söker dig som är intresserad av att jobba med barn och ungdomar med speciella behov. Eftersom avlösaren/ledsagaren fungerar som en ”förlängd arm” i det sociala livet är det viktigt att behärska det svenska språket. Vi på Care Allomsorg eftersträvar kontinuitet och önskar därför endast ansökningar från personer som avser att arbeta under en längre tid framöver.

Vi söker personal, både killar och tjejer, som tycker om att arbeta med människor. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande men inte alltid ett krav. Arbetstiderna är främst kvällar och helger därför kan det vara ett lämpligt arbete under studieperioden.

Södermalm
Ledsagning 12 timmar/månad, i första hand efter skolan

Flicka 16 år som har svårt med socialt samspel. Hon behöver stöd med rutiner och tydlig struktur och ibland kompletterande bildstöd. Hon har en stark drivkraft att göra saker på egen hand och vill ha en ledsagare som kan hitta på saker med henne utan hennes föräldrar. Hon tycker om att gå i gallerior, gå på bio och att fika.

 

Södermalm
Avlösning 12 timmar/månad, främst vardagskvällar

Vi söker en avslösare för en 10-årig flicka med down syndrom. Hon behöver en avlösare som är lyhörd då hon har nedsatt kommunikation och lite nedsatt hörsel. Hon tycker om att gå på olika aktiviteter och att simma och vill gärna ha en kvinnlig avlösare.

 

Järla/Nacka
Avlösning 16 timmar/månad, främst på helger

Pojke 11 år med Aspergers syndrom.  Han har ett stort behov av förberedelser i vardagen och behöver veta vad, när och varför något ska hända. Han behöver en avlösare främst under helger och söker en person med energi som gillar att hitta på aktiviteter. Hans intressen är sport, cykla, titta på youtube och spela sällskapsspel.

 

Järfälla
Avlösning 20 timmar/månad, främst helger

Pojke 7 år med autism. Pojken har svårigheter med koncentration, språkförståelse och socialt samspel. Han behöver en engagerad avlösare med energi då han tycker om att leka, sjunga, dansa och bygga kojor samt siffor och bokstäver.

 

       litet_barn_autism

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vill du jobba med det friska hos personer med neuropsykiatriska

och psykiatriska funktionsvariationer?

Vår boendestödsverksamhet växer och vi behöver därför rekrytera flera medarbetare. Tills vidare annonserar vi på Arbetsförmedlingens Platsbanken.se

 

Kompetent hemtjänstpersonal sökes till dag, kvällar och helger!

Arbetet hos oss innebär att du hemma hos våra kunder hjälper dem i deras vardagsliv.
Som person ska du vara glad, utåtriktad och öppen. Du behöver även vara en mogen och pålitlig person som kan skapa förtroende hos våra kunder och deras anhöriga. Du behöver vidare ha ett genuint intresse av att arbeta med människor samt kunna vara drivande och motiverande då det behövs. Viktigt är även att du är lyhörd för kundernas önskemål och behov.

Vi erbjuder dig som vill arbeta hos oss kontinuerlig handledning och fortbildning i en verksamhet som är lärande och som arbetar evidensbaserat. Förutom hemtjänst arbetar vi även med personlig assistans, boendestöd, ledsagning och avlösning.

Tjänster:
2 tillsvidare anställningar
om 50-75 %. Dagtid och varannan helg.
2-3 timanställningar, halvtid. Arbetet är blandat dag, kvällar och helger. Man kan även välja att endast jobba kväll eller helg.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete med äldre och med personer med funktionsnedsättning. Vi ser helst att du har undersköterskeutbildning.

Krav:
• Goda kunskaper i att skriva och tala svenska.
• Goda kunskaper i hygien, städning och matlagning.
• Kunna cykla mellan kunderna på Södermalm.
• Kunna använda sk ”Smartphones” för daglig dokumentation.
• Kunna rapportera i dator i vårt interna system. (Dator finns på kontoret)

Undersköterske/vårdbiträdes utbildning är ett krav för att kunna bli tillsvidareanställd!

Maila till: ansokan@careallomsorg.se, märk ansökan ed ”Tim Htj” eller ”Tillsvidare Htj”.

 

 

 

För mer information om företaget se vår hemsida www.careallomsorg.se